JAVNI POZIV NA PRIJAVU SUDJELOVANJA U STUDENTSKOM NATJECANJU RJEŠAVANJA STVARNIH POSLOVNIH IZAZOVA REALIZATOR 2024

Zaklada Sveučilišta u Rijeci poziva sve studente (redovne i izvanredne) Sveučilišta, Veleučilišta i

poslovnih škola u Hrvatskoj preddiplomske i diplomske razine studija na sudjelovanje u osmoj ediciji sveučilišnog natjecanja u rješavanju stvarnih poslovnih slučajeva Realizator 2024.

 

Studentsko natjecanje Realizator 2024 pruža priliku svim zainteresiranim studenticama i studentima da iskažu svoje vještine rješavanja stvarnih poslovnih izazova te se povežu sa stručnjacima iz uglednih poduzeća i industrije, kao i s predstavnicima jedinica lokalne samouprave.

 

Sudionici će raditi na stvarnim studijama slučaja koje postavljaju ugledna poduzeća i predstavnici lokalne samouprave. Najbolje projektne skupine odnosno pojedinčni natjecatelji bit će nagrađeni vrijednim nagradama, uz neprocjenjivo iskustvo i prilike za osobni stručni razvoj i umrežavanje.

 

Ovogodišnji poslovni partneri su Aestus Grupa, Grad Kastav, Jadran galenski laboratorij d.d., Marina Punat d.o.o. i Općina Čavle.

 

Rok za prijavu je 16. listopada 2024.

 

Predstavljanje poslovnih slučajeva odvija se uživo 9. listopada 2024. s početkom u 15 sati u dvorani  107 na 1. katu STEP RI znanstveno-tehnologijskog parka Sveučilišta u Rijeci d.o.o. (Ul. Radmile  Matejčić 10, Kampus, Rijeka).

 

Prijave će biti zaprimane putem obrasca na mrežnim stranicama natjecanja (www.realizator.uniri.hr, https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScLKa_sWsvjXgDlF6ZzyXnCtuWn1TcNonL1Di-5eL8mpHtawg/viewform) gdje je dostupan program, te Pravilnik natjecanja.

 

Studentice i studenti svih studija na Veleučilištu Hrvatsko zagorje Krapina su pozvani razmotriti svoje sudjelovanje, u skupinama ili pojedinačno. Za eventualno potrebne dodatne informacije molimo javiti se u Dekanat VHZK.

 

Veleučilište Hrvatsko zagorje Krapina je partnerska institucija Tehničkog fakulteta i Pomorskog fakulteta, sastavnica Sveučilišta u Rijeci.

Objavio: Ivica Zubić
Datum objave: 07.10.2024.
Oznake:
Preporuči:

Linkovi

&