Prvi dan nastave u akademskoj godini i raspored nastave za prvi tjedan nastave

Poštovane kolegice i kolege,

u privitku je raspored nastave za prvi tjedan akademske 2018./2019. godine. Još uvijek nisu svi fakulteti izradili rasporede, pa je moguće da će neki profesor koji radi na nekom od tih fakulteta i kod nas imati preklapanja. Stoga molim da svaki dan ukutro provjerite ima li izmjena.

Kao što je i najavljeno nastava za sve studente će započeti u ponedjeljak 1. listopada 2018. zajedničkim satom u 16.15 sati u amfiteatru (u prizemlju škole), gdje ćete dobiti sve obavijesti vezane uz nastavu i rad Veleučilišta.

Poslije sastanka studenti druge i treće godine će ići na nastavu, a sa studentima prve godine ćemo još neke detalje razraditi, pa će i oni na nastavu.

Većina studenata se upisala na višu godinu, no molim sve studente prve i druge godine studija u akademskoj godini 2017./2018. koji su stekli uvjete za upis na drugu, odnosno treću godinu da izvrše upis na višu godinu, ako to još nisu uradili. To su svi studenti koji su položili sve ispite, ili su im ostali jedan ili dva nepoložena ispita. Time će, automatski, biti na svim potpisnim listama. Prvih dan-dva, dok se i to ne ustabili, možete se dopisati na liste.

Ponovo molim i sve studente koji su bili ove akademske godine na prvoj i drugoj godini da do 5. listopada 2018. predaju u tajništvo indekse kako bi tajnica mogla u njih unijeti potrebne podatke.

 

Objavio: Nenad Sikirica
Datum objave: 29.09.2018.
Oznake:
Preporuči:

Linkovi

&