Jesenski ispitni rok

Poštovane kolegice i kolege,

u privitku su konačni termini ispita jesenskog ispitnog roka.

Minimalne su razlike u odnosu na nacrt koji je objavljen prije mjesec dana (samo 3 profesora imaju pomak datuma) i odnose se na ispite koji su u drugoj dijelu rujna, tako da ima dovoljno vremena za prijavu i pripremu ispita.

Molio bih da se držite onog već ustaljenog propisa da ispit prijavljujete do 3 dana prije ispita, a odjavljujete do 2 dana prije ispita.

Samo studenti prijelaznici kod nekih ispita mogu imati probleme kod prijave ispita, a svi drugi bi trebali bez problema prijaviti ispite preko STUDOMATICA.

Stoga molim sve studente da se na vrijeme prijave, a ako imaju bilo kakvih problema oko prijave da to prijave voditelju studentske referade na ivica.zubic@vhzk.hr NAJKASNIJE 3 dana prije ispita, jer je tada i rok za prijavu i ne možete kasnije prijavljivati problem.

Također Vas molim da dan prije ispita provjerite da li je sve s prijavom u redu, da se ne desi da na ispitu tek vidite da su neki problemi oko prijave. Naime, u fazi smo dorade sustava kako bi bio još efikasniji pa se može dogoditi da nastane neki nepredviđeni problem. Stoga je najbolje da kad se prijavite za ispit da si to negdje i dokumentirate da ste prijavljeni (screenshot ili printscreen) za slučaj da prijava "nestane" iz sustava.

Studenti koji neće biti u sustavu prijavljeni na dan ispita neće tom ispitu moći pristupiti.

 

 

Objavio: Nenad Sikirica
Datum objave: 05.09.2016.
Oznake:
Preporuči:

Linkovi

&