Obrane diplomskih radnji

Poštovani diplomandi, kolegice i kolege,

obrane diplomskih radnji organizirat će se 02. i 03. lipnja 2020. Raspored i termini obrana se nalaze u prilogu. Obrane dvije diplomske radnje biti će beskontaktne (online), dok će ostale obrane biti organizirane na Veleučilištu Hrvatsko zagorje Krapina. Ujedno se obaviještavaju diplomandi i članovi povjerenstva da prouče i pridržavaju se Odluke dekana o protokolu dolaska djelatnika i studenata Veleučilišta Hrvatsko zagorje Krapina u zgradu Veleučilišta i organizaciji rada, klasa: 602-04/20-01703, ur.broj: 2140-20-024, od 19. svibnja 2020.

Protokol obrana diplomskih radnji je sljedeći:

1. Beskontaktne (online) obrane:

- Jedan dan prije predviđene obrane diplomske radnje mentor/ica otvara link na videokonferencijskoj platformi zoom.us i dostavlja      zajedno s pristupnom lozinkom na e-mail tajnik@vhzk.hr.

- Mentor/ica obaviještava diplomanda i povjerenstvo, te provjerava da li funkcionira link na videokonferencijskoj platformi.

- Mentor/ica pet minuta prije početka predviđene obrane otvara pristupni link i daje ovlaštenje diplomandu i članovima povjerenstva    za pristup linku.

- Nakon završetka obrane (prezentacije) predsjednik povjerenstva obaviještava i poziva diplomanda da se privremeno isključi s linka, te o vremenu kada se može ponovno uključiti na videokonferencijsku platformu radi priopćenja ocjene.

-  Predsjednik povjerenstva priopćava ocjenu obrane diplomske radnje.

2. Kontaktna obrana na Veleučilištu Hrvatsko zagorje Krapina:

- Obrane diplomskih radnji će se organizirati u dvorani 18 C.

- Obrane će se odvijati poštivajući propisanu socijalnu distancu i razmak između diplomanda i članova povjerenstva, te između samih članova povjerenstva.

- Obrane će se obavljati oz otvorene prozore u dvorani, a dvorana će se prozračiti između dvije obrane diplomskih radnji.

- Između dvije obrane diplomskih radnji računalo, tipkovnica i "miš" će se dezinficirati, kao i fizički prostor (inventar) u dvorani. 

 

Objavio: Robert Spudić
Datum objave: 25.05.2020.
Oznake:
Preporuči:

Linkovi

&