Poziv na svečano otvorenje Foruma struke 2014.

Veliko nam je zadovoljstvo što vas možemo pozvati na svečanost otvorenja Foruma struke 2014., u organizaciji Vijeća studenata veleučilišta i visokih škola Republike Hrvatske, predstavničkog i koordinativnog tijela 45 tisuća studenata na nacionalnoj razini, koja će se održati 11. travnja 2014. u "Ciboni" u Zagrebu s početkom u 10 sati.

Forum struke i ove godine okuplja veleučilišta i visoke škole iz cijele Hrvatske kako bi na jednom mjestu prikazao primjer sinergije stručnog visokog obrazovanja i gospodarstva. Cilj Foruma struke je potaknuti što aktivnije povezivanje visokog obrazovanja i tržišta rada. S obzirom da bi povezivanje tržišta rada i visokog obrazovanja trebao biti strateški nacionalni interes, Vijeće studenata VIVS RH odlučilo je preuzeti inicijativu i poduzeti konkretne korake.

Ovaj studentski projekt naišao je na jaku potporu obrazovnih institucija unutar stručnog obrazovanja, državnih institucija te poslodavaca. Ovim putem bi htjeli naglasiti kako bi nam bila čast i zadovoljstvo da prisutvujete otvaranju manifestacije koja se organizira pod pokroviteljstvom Predsjednika Republike Hrvatske, Ministarstva znanosti obrazovanja i sporta, Ministarstva rada i mirovinskog sustava, Ministarstva socijalne politike i mladih, Grada Zagreba, Agencije za mobilnost i programe EU, Agencije za znanost i visoko obrazovanje, Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Hrvatske gospodarske komore, Hrvatske obrtničke komore, Hrvatske udruge poslodavaca, HEP-a te portala posao.hr uz partnerstva s još mnogim institucijama i poduzećima.

Objavio: Nenad Sikirica
Datum objave: 09.04.2014.
Oznake:
Preporuči:

Linkovi

&