1. simpozij Veleučilišta Hrvatsko zagorje Krapina

Simpozij Susreti Veleučilišta Hrvatsko zagorje Krapina  je godišnji stručno-znanstveni skup s međunarodnim sudjelovanjem na kojem će nastavnici i studenti visokih učilišta Krapinsko-zagorske županije i cijele Hrvatske te suradnih visokih učilišta iz inozemstva razmjenjivati stručne i znanstvene informacije iz područja svojih studijskih programa kroz priopćenja, radionice, okrugle stolove, pozvana predavanja te izdavanje Zbornika.
 

Misija Simpozija je pratiti i poticati razmjenu stručnih i znanstvenih informacija u svrhu dostizanja što više kvalitete svakog studija na visokim učilištima te razvijati i usavršavati vještinu izrade kvalitetnih radova i kongresnih priopćenja. Među studentima Simpozij treba razvijati pozitivnu kompeticiju sudjelovanja sa svojim radovima i u radionicama. Nastavnicima je Simpozij prilika da priopće o svojem stručnom i/ili znanstvenom radu za što, možda, nemaju prilike zbog svakodnevne nastavničke aktivnosti.

Cilj organiziranja Simpozija je da svake godine VHZK, grad Krapina i Krapinsko-zagorska županija budu organizatori kvalitetnog stručno-znanstvenog skupa gdje će se susretati stručnjaci, znanstvenici te studenti ne samo VHZK i njegovih suradnih visokih učilišta nego i drugih iz županije te cijele Hrvatske i inozemstva.

Simpozij je dodatna promidžba VHZK kao visokog učilišta s različitim dodiplomskim stručnim studijima potrebnih gospodarstvu regije i šire te uskoro i diplomskim studijima.

Više informacija pronađite OVDJE.

Galerija

Objavio: Nenad Sikirica
Datum objave: 15.04.2013.
Oznake:
Preporuči:

Linkovi

&